خواص غذایی سهره،sehreh، (سره)قسمت چهارم

🌹🌹🌹قسمت چهارم تغذیه سهره(سره)، آخرین قسمت 🌹🌹🌹
فلفل دلمه
علت رنگ سبز فلفل دلمه ای مقادیر فراوان کلروفیل در آن می‌باشد و حاوی ویتامین های گروهBو منبع مهم ویتامینA،C،E وبتاکاروتن هست و فلفل دلمه سرشار از فیبر،پروتئین و آهن وسایر ریزمغذی‌های مفید می‌باشد.
ودارای مواد معدنی مثل پتاسیم و منیزیم و فسفر و کلسیم می باشد ،
فلفل دلمه ای قرمز بیشترین مقدار ویتامین C را دارد و دارای قویترین آنتی اکسیدان است.
فلفل دلمه‌ای زرد،نارنجی و قرمز منبع بسیار خوبی از کاروتنوئیدها هستند.
برای رنگ دهی و جلای پرهای سهره و تقویت نطفه پرندگان زینتی بسیار مفید ولی در مصرف آن نباید افراط کرد.

اسفناج:
برگ تازه و جوان اسفناج طبیعتی معتدل داشته و با داشتن انواع ویتامین‌ها از جمله ویتامینB، ریبوفلاوین، نیاسین، ویتامینK،کلسیم،آهن،فسفر،پتاسیم وکربوهیدارتها نقش بسیار مهمی در سلامتی و بهبود رنگ پرهای پرندگان زینتی دارد،استفاده از این سبزی در فصل مربوط به آن در جیره غذایی سهره‌ها بسیارمفید می‌باشد.

جوانه گندم:
جوانه گندم یک مکمل غذایی پر ارزش هست که حاوی انواع ویتامین و مواد معدنی است،،ویتامین‌های A، D ،E,وویتامین های گروه B
مواد معدنی مثل روی ،سلنیم ومنیزیوم می باشد.
دانه‌ها در هنگام جوانه زدن، میزان ویتامین ها و پروتئین‌ها،املاح معدنی آنها افزایش یافته وضریب هضم و جذب شان را افزایش می یابد
جوانه گندم برای مصرف سهره‌ها و مخصوصا جوجه‌های یک‌ماهه بسیار مفید هستند.
تذکر: مصرف زیاد و بیش از حد این خوراک باعث ورم روده و مرگ سهره می‌شود

0نظرات
دیدگاه خود را بنویسید

پاسخ دهید